Boka hockeyläger Boo HC

Ljusne Ice Camps AB

Skrolla ner för att läsa mer och boka ditt läger

Denna produkt kan endast bokas av ledare och aktiva i Boo HC

Läger Boo Hockey - Powered By Ljusne Ice Camps

Här kan du som är aktiv i Boo Hockey boka läger för ditt lag! Ljusne är den perfekta orten för ert läger, där boende och restaurang ligger 100 meter från Ljusne Ishall och direkt närhet till matvarubutik.

 

Boo Hockey har tillsammans med Ljusne Ice Camps AB tagit fram färdiga lägerpaket för föreningens alla lag, där allt är inkluderat till ett förhandlat pris. När du tar ditt lag till Ljusne bor ni i vårt nyrenoverade boende 100 meter från hallen. Boendet består av ett logement med 38 st våningssängar, samt 6 st egna rum med dubbelsäng för ledare, föräldrar och materialförvaltare. Ni äter lunch och middag på Restaurang Turbinen som ligger i samma hus. Frukost serveras i boendelokalen. Under er vistelse får ni tillgång till ett låsbart omklädningsrum, där ni kan förvara utrustningen under hela er vistelse.

Två alternativ

2-Dagarsläger

3-Dagarsläger

Vill ni komma på ett tvådagarsläger i Ljusne? I detta paket ingår två heldagar hos oss i Ljusne. Innehållande alla måltider och övernattning. Vill ni komma upp till Ljusne kvällen innan lägret börjar så går det fint, och inget tillägg på priset kommer att debiteras.

 

Detta ingår:

 

• 1 st övernattning, ankomst kvällen innan möjlig (samtliga)

• Mat dag 1: Frukost, Lunch och Middag (samtliga)

• Mat dag 2: Frukost och Lunch (samtliga)

• 8 st Ispass

• Eget omklädningsrum under vistelsen

 

Pris: 1 800 kr/deltagare

 

* Minst 20 deltagare ink ledare krävs

 

Vill ni komma på ett tredagarsläger i Ljusne? I detta paket ingår tre heldagar hos oss i Ljusne. Innehållande alla måltider och övernattning. Vill ni komma upp till Ljusne kvällen innan lägret börjar så går det fint, och inget tillägg på priset kommer att debiteras.


Detta ingår:


• 2 st övernattning, ankomst kvällen innan möjlig (samtliga)

• Mat dag 1: Frukost, Lunch och Middag (samtliga)

• Mat dag 2: Frukost, Lunch och Middag (samtliga)

• 12 st Ispass

• Eget omklädningsrum under vistelsen


Pris: 2 000 kr/deltagare


* Minst 20 deltagare ink ledare krävs


Boka ditt läger redan idag!

*Denna produkt kan endast bokas av ledare och aktiva i Boo HC

“Hos Ljusne Ice Camps får du en fulländad lägerupplevelse, med boende, mat, instruktör och istid i ett paket. Boendet ligger 100 meter från Ljusne Ishall.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar med mat, boende och istid tillsammans med några av landets bästa instruktörer. Tveka inte att höra av dig till oss för offert på ett skräddarsytt paket.”

Redo för en fullspäckad hockeyresa till Ljusne?

Vår vision när vi startade Ljusne Ice Camps var att kunna erbjuda färdiga lägerpaket för hockey- och konståkningsklubbar. Där allting ingår, istid, boende och mat. Vi vill helt enkelt att det ska vara enkelt att ta din förening till ett läger, där allt finns inom gångavstånd.

Frågor?

Är du instruktör och vill arrangera läger hos oss? Eller är det något annat du funderar över? Tveka i så fall inte att höra av dig till oss!