FÄRDIGA LÄGERPAKET

Boka ett komplett hockeyläger

Våra lägerpaket

Ljusne Ice Camps erbjuder färdiga skräddarsydda lösningar för klubbar, föreningar och fristående aktörer som vill komma på läger. Vi tar emot mängder med kunder från landets alla hörn. Hos oss får du den fulländade lägerupplevelsen. Där du bor i våra nyrenoverade och toppfräscha lokaler mitt i lilla gemytliga Ljusne. Med tillgång till fullutrustad ishall, konstgräsplan, idrottshall och badhus, allt inom inom en minuts gångavstånd.


Ni väljer själva hur många nätter ni vill bo, hur många istimmar ni vill ha. Självklart bokar vi även upp idrottshall, fotbollsplan och badhus enligt era önskemål. Ni får sedan en skarp offert som inkluderar alla era behov. Givetvis ordnar vi även med alla måltider, dessa äter ni på boendet eller i ishallens klubbrum. Vi har färdiga paket för 1- dagars, 2-dagars och 3-dagars vistelse. Om du vill boka en ännu längre vistelse hos oss. Så ber vi dig kontakta oss på telefon eller mail.

Lägerpaket 1-Dagars

Vill du komma till oss för att träna och spela i Ljusne ishall över en dag? Då passar detta paket perfekt! Du väljer själv hur många ispass, luncher, middagar och mellanmål du vill ha och ser priset direkt på skärmen. Självklart så sköter vi spolning av isen mellan era pass, och servering av mat och mellanmål. Har ni långt att åka till Ljusne, och vill komma till oss på kvällen innan lägret? I sådana fall är det bara ange hur många sängplatser du vill ha i prisförfrågan.

 

 

Gå till boknings- och prisförfrågan för 1-Dagarsläger genom att klicka på knappen nedan

Lägerpaket 2-Dagars | Med en övernattning

Vill du komma till oss i Ljusne för att träna och spela hockey med din förening i två dagar, med boende i direkt anslutning till ishallen? Då passar vårt färdiga 2-Dagarspaket perfekt för dig! Du väljer själv hur många ispass, luncher, middagar och mellanmål du vill ha och ser priset direkt på skärmen. Självklart sköter vi spolning av isen mellan era pass, och servering av mat och mellanmål. Har ni långt att åka till Ljusne, och vill komma kvällen innan? I sådana fall är det bara ange hur många sängplatser du vill ha i prisförfrågan.

 

 

Gå till boknings- och prisförfrågan för 2-Dagarsläger genom att klicka på knappen nedan

Lägerpaket 3-Dagars | Med två nätters övernattning

Vill du komma till oss i Ljusne för att träna och spela hockey med din förening i tre dagar, med boende i direkt anslutning till ishallen? Då passar vårt färdiga 3-Dagarspaket perfekt för dig! Du väljer själv hur många ispass, luncher, middagar och mellanmål du vill ha och ser priset direkt på skärmen. Självklart sköter vi spolning av isen mellan era pass, och servering av mat och mellanmål. Har ni långt att åka till Ljusne, och vill komma kvällen innan? I sådana fall är det bara ange hur många sängplatser du vill ha i prisförfrågan.

 

Gå till boknings och prisförfrågan för 3-Dagarsläger genom att klicka på knappen nedan

“Hos Ljusne Ice Camps får du en fulländad lägerupplevelse, med boende, mat, instruktör och istid i ett paket. Boendet ligger 100 meter från Ljusne Ishall.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar med mat, boende och istid tillsammans med några av landets bästa instruktörer. Tveka inte att höra av dig till oss för offert på ett skräddarsytt paket.”

Redo för en fullspäckad hockeyresa till Ljusne?

Vår vision när vi startade Ljusne Ice Camps var att kunna erbjuda färdiga lägerpaket för hockey- och konståkningsklubbar. Där allting ingår, istid, boende och mat. Vi vill helt enkelt att det ska vara enkelt att ta din förening till ett läger, där allt finns inom gångavstånd.

Frågor?

Är du instruktör och vill arrangera läger hos oss? Eller är det något annat du funderar över? Tveka i så fall inte att höra av dig till oss!