OM OSS

Ljusne Ice Camps AB

BOENDE

Vårt boende ligger i centrala Ljusne, ungefär 100 meter från Ljusne Ishall. Boendet är nyrenoverat med kök, toaletter och separat ledarrum. Boendet omfattar ett logement med upp till 40 sovplatser i våningssäng, gemensamt kök utrustat med kyl, frys, micro och diskmaskin. I logementet finns även två toaletter. I direkt anslutning till logementet finns separat ledarrum, och även sällskapsrum med soffor och TV.


Granne med vårt logement har vi fem stycken nyrenoverade rum med delat kök, toaletter och dusch.


Granne med boendet ligger Pizzeria Turbinen och Coop. 

ISHALLEN

Vi har vår verksamhet i Ljusne Ishall, som ligger i centrala Ljusne ungefär 100 meter från boendet.


Ljusne Ishall är en fullutrustad hockeyarena med flera omklädningsrum, sliprum med Prosharp. Vidare finns en stor läktare längst södra långsidan av rinken, samt uppvärmda utrymmen på västra kortsidan med stolar/bord och perfekt utsikt över rinken. Under läktaren har vi också ett inomhusgym, och utanför entrén finns en stor skottramp.


Under er lägervistelse får ni tillgång till ett omklädningsrum med dusch och WC, där ni kan lämna utrustning bakom låst dörr.


Föregående
Nästa

VILKA ÄR VI?

Ljusne Ice Camps AB Startades under 2022 av som ett led i att finansiera Ljusne Ishall (företaget är privatägt av styrelsemedlemmar i Söderhamn/Ljusne HC), med ambitionen och affärsidén att att vara en heltäckande arrangör av ishockeyläger för unga spelare. Vår ambition har från start varit att kunna erbjuda klubbar, företag eller instruktörer en komplett lägerupplevelse, där vi tar hand om allt från boende till mat och spolning. Våra lägerdeltagare ska känna att dom bara behöver tänka på att träna, utvecklas och ha roligt på isen. Allt det tråkiga löser vi!


Mestadels arrangerar vi egna läger. Där vi tillhandahåller kända och duktiga ledare/instruktörer, och du köper ditt läger som ett paket med boende, mat istid allt inkluderat. Men vi gör också helt kundanpassade läger där vi anpassar oss efter behov, se exempel:


 – Har du en förening som vill komma med egna spelare och ledare? Då hjälper vi dig med boende, mat, halltider och spolning


– Är du själv hockeyinstruktör och vill arrangera ett läger hos oss? Då hjälper vi dig med anmälan, fakturering och all logistik kring boende, mat och halltider.


– Är ni ett företag eller kompisgäng som vill komma för att testa hockey under roliga och säkra former? Då hjälper vi er med tränare, domare och all logistik ni önskar.


I och med att vi själva äger vårt boende och har en nära relation till Söderhamn/Ljusne HC (som äger Ljusne Ishall) och närliggande restauranger, så kan vi vara väldigt flexibla och hjälpa er arrangera ert läger eller event helt enligt era önskemål.


* Utöver löpande ishyra som kommer Söderhamn/Ljusne HC tillgodo, går en stor del av eventuella överskott till finansiera föreningen.