Hyra tider i Ljusne Ishall

Ljusne Ishall

Ljusne Ishall är belägen mitt i centrala Ljusne, och ligger i direkt anslutning till Coop och två restauranger. Vill du boka tider i Ljusne ishall så använder du formuläret längre ner på denna sida. Ishallen ägs och förvaltas av föreningen Söderhamn/Ljusne Hockey Club, men bokning kan göras via oss på Ljusne Ice Camps då vi ingår i samma organisation som föreningen.


I Ljusne Ishall finns allt du behöver för den perfekta hockey- eller konståkningsvistelsen. Längst södra långsidan finns en stor läktare med plats för upp till 800 personer, och längst västra kortsidan finns ett uppvärmt utrymme med utsikt över allt som händer på isen. I ishallen finns även ett gym. Hallen har fyra stora omklädningsrum utrustade med dusch och wc, och ett separat domarrum med egen dusch och wc.

Hyra ishall i Hälsingland

Ljusne Ishall 

“Hos Ljusne Ice Camps får du en fulländad lägerupplevelse, med boende, mat, instruktör och istid i ett paket. Boendet ligger 100 meter från Ljusne Ishall.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar med mat, boende och istid tillsammans med några av landets bästa instruktörer. Tveka inte att höra av dig till oss för offert på ett skräddarsytt paket.”

Redo för en fullspäckad hockeyresa till Ljusne?

Vår vision när vi startade Ljusne Ice Camps var att kunna erbjuda färdiga lägerpaket för hockey- och konståkningsklubbar. Där allting ingår, istid, boende och mat. Vi vill helt enkelt att det ska vara enkelt att ta din förening till ett läger, där allt finns inom gångavstånd.

Frågor?

Är du instruktör och vill arrangera läger hos oss? Eller är det något annat du funderar över? Tveka i så fall inte att höra av dig till oss!