VÅRA INSTRUKTÖRER

På Ljusne Ice Camps jobbar vi med kontinuitet och kvalitet. Vår strävan är därför att bygga långsiktiga relationer med våra instruktörer, där vi återkommande arrangerar hockeyläger av yttersta kvalitet.


Kvalitet för oss innefattar hela upplevelsen hos våra lägerdeltagare och föräldrar. Du som lägerdeltagare eller förälder ska känna att du eller ditt barn är i trygga händer hos oss, både på och utanför isen. Därför är vi selektiva i valet av våra instruktörer, vi samarbetar bara med instruktörer som har en dokumenterat hög kompetens och utbildningsnivå inom hockeyträning med barn och unga som vill utvecklas. Självklart säkerställer vi också att våra instruktörer och lägerledare har en moral och värdegrund som går i linje med vår egen. Hos Ljusne Ice Camps ska kärleken till ishockey, viljan att utvecklas och hjälpa till att lyfta dina kamrater stå i centrum.


På ett läger hos oss ansvarar instruktörerna inte bara för träningen på isen, utan även för att den sociala miljön är god. På sidan av isen ansvarar våra lägerledare för att stötta deltagarna i att bygga rätt social miljö. Vi utbildar unga spelare i att själva hjälpa till att bidra till den sociala miljön och ta ansvar för allas trivsel och välmående, där våra ledare fungerar som handledare. Alla typer av mobbing, exkludering, ovårdat språkbruk eller trakasserier går emot våra värderingar.

Thomas Storm

Thomas Storm har en lång och gedigen bakgrund inom hockey, och är av många känd som en av landets absolut främsta ungdomstränare. Thomas ger sina elever ett stadigt hockeyfundament att stå på, och ger eleverna möjlighet att snabbare utvecklas till nya nivåer. Thomas har genom åren jobbat systematiskt och målmedvetet med att utbilda hockeyspelare som vill nå internationell nivå. Många av Sveriges framgångsrika spelare har en bakgrund med Thomas, för att nämna några: Henrik Zetterberg, Nils Ekman och Mattias Nordström.

Magnus Zirath

Magnus har en stadig bakgrund som spelare och ledare i hockeysverige, och spelade under åren 99/00 i Djurgården (SHL), där han var målvakt. Magnus arbetar inriktat och dedikerat med att utbilda målvakter på våra läger, och ger eleverna en solid grund att stå på för att utvecklas ännu snabbare. Till vardags tränar Magnus IFK Tumba J18

Anton Åkerström

Anton är vår fystränare. Hans ledord är gymnastik, akrobatik och rörelseglädje. Anton jobbar till vardags som idrottslärare, och är licensierad fystränare med stor erfarenhet av att träna idrottande ungdomar som vill utvecklas inom sin idrott. Antons fysträning ska komplettera isträningen och utgöra förberedelse för kommande ispass.

Ellen Jonsson

Ellen spelar aktivt i SDHL som målvakt. Hon håller i våra tjejläger där hon tränar både utespelare och målvakter, även om träningen av målvakter självklart är i fokus. Ellen har spelat i en rad SDHL-Klubbar och hjälper under lägren till med att ge unga tjejspelare bästa förutsättningar att snabbt utvecklas till en hög nivå.

Mariam El Mahmadi

Mariam spelar aktivt i SDHL. Hon är instruktör på våra tjejläger där hon tränar unga tjejspelare i allt från skridskoteknik och skotträning till spelförståelse. Mariam kan med sin gedigna erfarenhet ge lägerdeltagarna en mycket stabil grund att bygga vidare på, och ta med sig hem från våra läger. 

“Hos Ljusne Ice Camps får du en fulländad lägerupplevelse, med boende, mat, instruktör och istid i ett paket. Boendet ligger 100 meter från Ljusne Ishall.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar med mat, boende och istid tillsammans med några av landets bästa instruktörer. Tveka inte att höra av dig till oss för offert på ett skräddarsytt paket.”

Redo för en fullspäckad hockeyresa till Ljusne?

Vår vision när vi startade Ljusne Ice Camps var att kunna erbjuda färdiga lägerpaket för hockey- och konståkningsklubbar. Där allting ingår, istid, boende och mat. Vi vill helt enkelt att det ska vara enkelt att ta din förening till ett läger, där allt finns inom gångavstånd.

Frågor?

Är du instruktör och vill arrangera läger hos oss? Eller är det något annat du funderar över? Tveka i så fall inte att höra av dig till oss!